Du är här: Hem Om Mig

Om Mig

England 50 005Jag, Anna Welandson, har alltid haft ett intresse av att hålla på i trädgården, eller på balkongen under den tid jag bodde i lägenhet. Jag är utbildad trädgårdsmästare och 2005 startade jag Snöstorps Trädgård. Allt sedan dess har jag beskurit otaliga fruktträd, rensat mycket ogräs, designat många ritningar och anlagt fantastiska och sagolika trädgårdar, samt gjort ett och annat misstag. Idag jobbar jag enbart som trädgårdsarkitekt och formger gröna miljöer och trädgårdar för stora såväl som små privata trädgårdar, bostadsrättsföreningar, offentliga platser och företag. Fråga mig gärna efter rekommendationer och tidigare projekt jag gjort.

Jag är också medlem i Svenska Trädgårdsdesigners föreningen. Detta är en garanti för att mitt arbete håller jämn, god och hög kvalité. Mitt motto är att alltid utföra ett fackmannamässigt arbete och aldrig tumma på kvaliteten. Naturligtvis har jag utbildning, ansvarsförsäkringar samt är godkänd för f-skatt!

RUT och ROT

För mina tjänster såsom trädgårdsdesign, rådgivning och dylikt går det ej göra RUT-avdrag.

 

Vill du komma i kontakt med mig gör du det antingen genom att ringa 0706-68 12 40 eller maila mig på: anna@snostorpstradgard.se